Hirdetés

Kézigránátot idéző, zsebre akasztható Philips hangsugárzó új színekben

A hordozható, kültéri használatra is alkalmas hangsugárzók körüli őrületből a Philips sem akar kimaradni. A rengeteg hasonló termék közül azonban a vállalat által már jó ideje bemutatott SBT30 kialakításának köszönhetően egy kicsit kilóg. A termék a jelek szerint bevált, hiszen bejelentették, hogy a fekete mellett különféle élénk színekben, pirosban, rózsaszínben és lilában is elérhetővé teszik.

Philips SBT30
Philips SBT30 [+]

A leginkább egy köcsögre, vagy kézigránátra hasonlító, nem túl nagy (67 x 66 x 82 mm) termék 15 dekagrammot nyom, és a rá applikált karabinernek köszönhetően egyszerűen rögzíthető egy hátizsákra, táskára vagy akár egy nadrágra is. Bizonyos szituációkban, például egy kiránduláson, kempingezésnél, strandon egész jól jöhet, de az is biztos, hogy a közlekedési eszközök utasai el fogják átkozni, ha egyszer hazánkban is elterjed. A hordozható vagy asztali médialejátszók, telefonok, tabletek, számítógépek az USB, microUSB vagy a 3,5 mm jack interfészen keresztül csatlakoztathatóak hozzá.

Philips SBT30
Philips SBT30 [+]

És mivel támogatja a Bluetooth technológiát, egészen pontosan az A2DP, AVRCP, HFP és HSP szabványokat, így a zeneszámok vezeték nélküli úton is eljuttathatóak rá. A 2 watt névleges maximális kimeneti teljesítményt produkáló eszköz akkumulátora 2,5 órány töltést követően 8 órányi folyamatos működésre elegendő energiával képes ellátni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés