Hirdetés

Kisméretű, "második tévének" szánt modellekkel erősít a Philips

A Philips idei tv stratégiájában komoly szerep jut a kis méretű modelleknek. E készülékeket a vállalat egyfajta második tévéként a dolgozószobába, konyhába, gyerekszobába, műhelybe ajánlja, de persze egy kis lakásban, garzonban, vagy kollégiumi szobában is beválhatnak.

Philips PFL2908
Philips PFL2908 [+]

A vállalat három szériába csoportosítja ilyen jellegű televízióit, amelyek közül az PFL2908 család hamarosan a boltokba kerül, a PFL4008-ra és a PFL4208-ra pedig a második negyedévig kell várni. A PFL2908 tehát az első fecske, és a cég közleménye szerint abszolút a belépő szintet képviseli a 2013-as Philips tv kínálatban.

A Full HD felbontást kínáló Edge-LED háttérvilágítású termék rendelkezik beépített médialejátszóval, és biztosítja a digitális adások USB-n keresztül adattárolóra történő rögzítését. A 100 hertzes képfrissítési rátát produkáló televízió nem képes a háromdimenziós tartalmak megjelenítésére, az okostévé rendszer, illetve az vállalat védjegyének számító Ambilight technológia is hiányzik belőle. A képek alapján a dizájnja se lesz valami nagy durranás, 22 és 24 hüvelykes változatban vásárolható majd meg, a kisebbért 250 dollárt kell fizetni, a nagyobb testvére pedig 300 dollárba kerül.

Előzmények

Hirdetés