Hirdetés

Felsőházba szánt OLED tévék a Philipstől

Idén érkezik a Philips OLED806 és OLED856 termékcsalád.

A Philips bejelentette, hogy idén két új prémium OLED szériával is bővíti televíziós kínálatát. A jelenlegi infórmációk alapján az OLED806 és OLED856 modellek között egyedüli különbség a kialakításban figyelhető meg: az előbbi kis tappancsokon, az utóbbi pedig hagyományos, T-alakú állványon nyugszik.


[+]

Az új készülékek az LG Display által gyártott 4K felbontású, 120 Hz-es maximális képfrissítési rátájú, panelre épülnek. Támogatják a különböző gémer funkciókat (variálható frissítési frekvencia, alacsony késleltetésű mód), valamint a nagy dinamikatartományú tartalmak megjelenítését (HLG, HDR10, HDR10+, HDR10+ Adaptive, Dolby Vision). Megkapták a cég saját fejlesztésű, új generációs P5 képfeldolgozó lapkáját, amely a nagy színtérlefedettségért, kiemelkedő színpontosságért, illetve a hibátlan mozgásmegjelenítésért felel. Az új Philips OLED televíziókat ellátták a vállalat beégésgátló technológiájával, amely állítólag képes a logók felismerésére is.

Természetesen nem hiányozhat az exkluzív Ambilight sem, amelynek négyoldalas verziójával szerelték fel a tervezők az idei csúcs OLED tévéket, továbbá az Android 10-re épülő Android TV okostévé rendszert használó készülékekbe 2.1 csatornás 50 wattos hangrendszer került. Azt viszont egyelőre még nem tudni, hogy mikor és milyen áron lehet majd megvásárolni a Philips OLED806 és OLED 856 tévéket.

Előzmények

Hirdetés