Hirdetés

Nanocellás Philips LED LCD tévé érkezik

A Philips 9104 55 hüvelykes változatban érhető majd el.

A Philips tévés részlegének tulajdonosa, a TP Vision egy nagyszabású eseményen mutatta be az idei modelljeit. A rendezvényen kiderült, hogy 2019-ben a csúcskategóriát az LED LCD televízióik között a korábban már bemutatott, egyelőre még ismeretlen árú, 9104-es sorozat képviseli majd. Egyelőre csak az biztos, hogy lesz belőle 55 hüvelykes változat, de az igazán meglepő lenne, ha a 65 hüvelykes vagy esetleg még nagyobb méretkategóriákat hanyagolnák.

Philips 9104
Philips 9104 [+]

A készülék egyik újdonsága, hogy nanocellás, 4K felbontású kijelzővel rendelkezik, azaz a tervezők a panelt kiegészítették egy vékony, rendkívüli kicsi, nanométer (egymilliomod milliméter) átmérőjű, különleges anyagból készült áttetsző kristályokat tartalmazó filmréteggel. Ezek a kristályok elméletileg tisztábbá teszik a megjelenített tónusokat, és jó hatással vannak a betekintési szögre is. Megtalálható benne a P5 képfeldolgozó processzor legújabb változata, amelynek a több különféle képmódosító funkció mellett része a továbbfejlesztett felbontás felskálázó eljárás. A rendszer a HLG, HDR 10 és HDR 10+ típusú, nagy dinamikatartományú videók megjelenítését is lehetővé teszi, továbbá Android TV okostévé rendszerre épül.

Philips The One
Philips The One [+]

Emellett lerántották a leplet egy különlegesnek szánt, szimplán csak "The One"-nak nevezett készülékről, amivel a vállalat a középkategóriát szeretné meghódítani. Az árát még ennek sem árulták el, és egyelőre az sem világos, hogy mi olyan speciális ebben a tévében, hogy kiemelten fókuszálnak rá. A 7304 sorozatú készülék 43, 50, 55, 58, 65 és 70 hüvelykes változatban vásárolható majd meg. Támogatja a HDR10+ és a Dolby Vision HDR anyagok megjelenítését és 4K felbontású panel van benne. 20 wattos hangrendszere átlagosnak tűnik, valamint az alkalmazott Android TV okostévé rendszer sem jelent extrát ma már.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés