Hirdetés

Hatalmas gamer monitort dob piacra a Philips

A 49 hüvelykes, Evnia családba tartozó termék QD-OLED panelt kapott.

A Philips regionális központja tudatta velünk, hogy a cég piacra lép egy vadonatúj, gamer funkciókkal megtámogatott új monitorral. Ez az Evnia 49M2C8900 típusjelzésű gigász, amely egy 49 hüvelykes, QD-OLED technológiára épülő, 1800R íveltségű, hajlított panelt kapott. Ebből fakadóan a színei minden bizonnyal gyönyörűek, a fekete hibátlan, a kontraszt pedig közel tökéletes. Az 5120x1440 képpontos felbontás ráadásul azt sejteti, hogy a részletességre sem lehet panasz.

Philips Evnia 49M2C8900
Philips Evnia 49M2C8900 [+]

A maximális képfrissítési frekvencia 240 Hz, és az AMD FreeSync Premium Pro támogatás sem hiányzik, a válaszidő pedig csupán 0,03 ezredmásodperc (GTG). A készülék biztosítja a nagy dinamikatartományú tartalmak kezelését, a maximális fénysűrűsége pedig meghaladja az 1000 cd/m² értéket.

A képernyő természetesen függőlegesen mozgatható a nyakon, valamint a forgatására is mód nyílik. A modellt ellátták a cég egyedi, Ambiglow névre hallgató extrájával, amely képes dinamikusan változó fényglóriát varázsolni a kijelző köré. Rendelkezik integrált, 30 wattos hangrendszerrel is, amely a megszokottnál nagyobb hangerőt szavatol, továbbá megtalálható rajta két HDMI 2.1, egy-egy DisplayPort 1.4, USB-C és négy USB 3.2 csatlakozóval is. A fejlesztést szeptembertől lehet majd megvásárolni, ám az ára egyelőre nem ismert.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés