Hirdetés

Ilyen lesz a Philips legalapabb tévéje idén

A Philips idén is gondolt azokra, akik nem tudnak vagy akarnak sok pénzt kiadni egy nagytudású, számos kiegészítő funkcióval ellátott televízióért. Így a 2015-ös termékpalettán is megtalálható egy belépő szintű széria, a 4100 sorozat.

Philips 4100 sorozat
Philips 4100 sorozat [+]

A családba három készülék, egy 32, egy 42 és egy 48 hüvelykes változat került be. A Full HD felbontású tévék teljesen alapszolgáltatásokat kínálnak, tehát hiányzik belőlük az okostévé rendszer, nem képesek a 3D tartalmak megjelenítésére, nem teszik lehetővé internetes tartalmak futtatását, a böngészést, nincs Ambilight, nem támogatják a Miracast technológiát, és a beépített Wi-Fi is hiányzik.

A 100 hertzes képfrissítési rátát (interpolációval) produkáló Edge LED háttérvilágítású televíziókra két HDMI mellett egy-egy SCART, USB, analóg és digitális audiocsatlakozó került. Helyet kapott rajta egy CI+ slot, a digitális tévétunereket, valamint az ehhez kapcsolódó szolgáltatásokat (műsorrögzítés, EPG) sem spórolták ki belőlük. A tervek szerint hamarosan a boltokba kerülnek, ám árukkal kapcsolatban egyelőre nem szolgált konkrét információkkal a gyártó.

Előzmények

Hirdetés