Különleges Philips tévé az európai boltokba

A 24PFS5231 tv fura talpába egy komplett 2.1 csatornás Bluetooth hangrendszert építettek

Manapság egyre gyakrabban találkozni olyan tévékkel, amelyeknél a talpat, vagy az állványt egy hangprojektor helyettesíti. A Philips is egy hasonló modellt dob piacra Európában a 24PFS5231 személyében, azonban ez mégsem teljesen olyan, mint a fent említett rokonai.

Philips 24PFS5231
Philips 24PFS5231 [+]

Itt ugyanis, mint az a képen is látszik, nem egy soundbarral, hanem egy kompakt 2.1-es, 16 wattos, Bluetooth támogatású hangrendszerrel helyettesítették a talpat. Eddig még nem nagyon találkoztunk hasonló megoldással, aminek a stabilitással és súllyal összefüggő problémák állhatnak a hátterében. Jelen esetben ugyanis egy 24 hüvelykes, tehát kifejezetten kicsi tévéről van szó, és elképzelhető, hogy egy méretesebb és nehezebb (ez csak 6 kilogrammot nyom) kijelzővel már nem birkózna meg egy ilyen kialakítású talp.

Az alkalmazott Edge LED háttérvilágítású Full HD felbontású LCD panel maximális fénysűrűsége 250 cd/m². A készülék megkapta a Digital Crystal Clear és a Picture Performance Index nevű képjavító, képmódosító technológiákat, amelynek köszönhetően a mozgásmegjelenítés tűéles, a színek pedig természetesen élénkek. Az alapvetően második tévének szánt készülékből nem hiányzik a beépített médialejátszó alkalmazás sem, és a digitális tévéadások USB-s merevlemezre történő felvétele is megoldott. A Philips 24PFS5231 ára 270 euró, azaz körülbelül 82 000 forint, ami azt jelenti, hogy az ilyen méretű televíziók közül egyértelműen a drágábbak közé tartozik.

Előzmények

Hirdetés