Hirdetés

Sok újdonságot kínálnak a 2019-es Philips OLED tévék

Minden HDR formátumot támogatnak az új okostévé rendszerrel érkező modellek.

A Philips bejelentette, hogy 2019 első félévében két új modellel bővíti OLED tv flottáját. A 854 és a 804 egymástól mindössze a dizájnban különbözik, azaz egészen pontosan eltérő színű a kávájuk, és más kialakítású a talpuk.

Philips OLED854
Philips OLED854 [+]

Az LG által fejlesztett és gyártott 4K HDR panelre épülnek a készülékek, amelyekbe a P5 képfeldolgozó processzor legfrissebb, harmadik generációs változata kerül. Támogatják a HDR10+ és a Dolby Vision HDR szabványokat, és nem hiányzik belőlük egy új, javított felbontás felskálázó technológia, a  New Ultra-resolution Pro sem. Maximális fénysűrűségük 1000 cd/m², és az új Android TV Pie (9) smart tv platformot használják. Ez állítólag a korábbi verzióknál gyorsabb, stabilabb és átláthatóbb.

Philips OLED 804
Philips OLED 804 [+]

Természetesen ellátták őket a háromoldalas Ambilight technológiával, mely dinamikusan változó fényglóriát varázsol a képernyő köré. 2.1 csatornás integrált, 50 wattos Bowers & Wilkins hangrendszerük pedig a megszokottnál állítólag sokkal erőteljesebb, dinamikusabb megszólalást produkál. Az új Philips OLED televíziók a tervek szerint tavasszal kerülhetnek a boltok polcaira, egyelőre még ismeretlen áron.

Előzmények

Hirdetés