Hirdetés

PC-házzal jelentkezik a Gigabyte

Karakteres formákkal bíró házcsaládot mutatott be a Gigabyte; a tajvani vállalat első önálló PC-háza a 3D Aurora nevet kapta. Teljes mértékben alumíniumból készül, mind a meghajtók, mind a bővítőkártyák rögzítése szerszámok használata nélkül történik. A toronyba öt 5,25 hüvelykes, valamint két külső hozzáférésű és öt belső 3,5 hüvelykes meghajtó fér; a szokásos Firewire, USB és audioportok az előlap jobb oldalára kerültek.

A ház szellőzése három 120 mm-es ventilátorral biztosítható, egy elöl hűvös levegőt szív be, kettő pedig a hátlapon dolgozva a hő eltávolításáról gondoskodik. A vízhűtéses rendszerekre gondolva a tervezők a bővítőkártyák mellé két műanyag peremmel ellátott lyukat helyeztek el a csövek kivezetéséhez, a radiátor pedig a kifúvó ventilátorok mögé is felszerelhető.

A biztonság érdekében mind az oldallap, mind a meghajtókat védő előlap kulcsra zárható. A látványt az első légcsavar kék LED-világítása dobja fel, amely egy cserélhető sablon segítségével egy kis logót vagy feliratot tud vetíteni közvetlenül a gép elé. A 3D Aurora ház júliustól lesz kapható, áráról egyelőre nincs információnk.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés