Alkalmazásokra optimalizálta új memóriakártyáit a Patriot

Az androidos felhasználók bizonyára örülni fognak a nagy sebességű megoldásoknak.

A főként adattárolóiról és memóriáiról híres amerikai gyártó bemutatta új generációs microSD memóriakártyáit, amelyek megkapták az SDA A1 minősítését. Ez azt jelenti, hogy az okostelefonba vagy táblagépbe helyezett memóriakártyákon – magas véletlenszerű írási és olvasási sebességüknek köszönhetően – alkalmazások is futtathatók lesznek.

Patriot EP Series
Patriot EP Series [+]

A drágábbik EP széria az A1-en kívül megkapta még az UHS Video Speed Class 30 (V30) minősítést is. A 30MB/s minimum és 80MB/s maximum írási sebesség lehetővé teszi a 4K felbontású felvételek rögzítését, míg olvasásnál 100 megabájtot képes kinyerni az adattárolóból másodpercenként. A 64, 128 és 256 GB kapacitással elérhető memóriakártyák 25, 42 és 106 dolláros áron vásárolhatók meg.

Patriot LX Series
Patriot LX Series [+]

Ezzel szemben az LX sorozat az A1 mellé már csak V10 besorolást kapott, ez Full HD felbontású videók felvételére elegendő sebességet jelent, aminek maximuma 90 MB/s. Az elérhető modellek sora itt kiegészül a 32 GB-os verzióval, amit 15 dollárért veszteget a gyártó, az EP szériánál is elérhető kapacitásokért pedig rendre 24, 40, illetve 103 dollárt kérnek. A csomagokban minden esetben kapunk egy SD-microSD adaptert.

Előzmények

Hirdetés