Hirdetés

Párnások és dobozosok

Két új headsettel jelentkezett a Trust. A most bemutatott Como, illetve Comfortline névre keresztelt készülékek egy fejhallgató és egy rugalmasan állítható, lecsatlakoztatható mikrofon kereszteződéséből jöttek létre. A vállalat elsősorban az internetes üzenő- és chatprogramokhoz ajánlja őket, de természetesen máshoz, például zenehallgatáshoz vagy játékhoz is tökéletesek.

Trust Como
Trust Como

A két új modell már november közepén a boltok polcaira kerülhet, a Como 21, a Comfortline pedig 16,8 eurós áron. A két, 3,5 mm-es jack csatlakozóval rendelkező, teljesen párnázott megoldás között dizájnban nagyobb, szolgáltatásban kisebb különbségek vannak. A párnázott Como elegáns fekete borítást kapott, és a bal hangpárna külső részén állíthatjuk a hangerősséget vagy némíthatjuk le a mikrofont. A Comfortline-nál a fejpánt, és az ahhoz csatlakozó felületek egy része alumínium, a hangerőt pedig a vezetéken található vezérlő segítségével lehet szabályozni.

Trust Comfortline
Trust Comfortline

A Genius kicsi, de formás sztereó hangszórópárral jelentkezett, amely igényes faborítása miatt az elegánsabb szobákból sem fog kilógni. Természetesen nemcsak kívül, de belül is természetes anyagokat használtak fel: a dobozok is fából készültek, ami nem előnytelen a hangzás szempontjából. Az SP-HF360A típusjelzésű hangfalszett összesen 10 wattos RMS teljesítményre képes, a három hüvelykes hangsugárzók jel-zaj aránya 80 dB, hangtartományuk pedig 20 Hz-től 20 KHz-ig terjed. A készülékekre a hangszín- és hangerőszabályzó mellé vonalbemenet is került, így könnyen csatlakoztathatjuk hozzá MP3-lejátszónkat vagy egyéb audioeszközünket.

Genius SP-HF360A
Genius SP-HF360A

A Genius SP-HF360A hangfalpár ára 20 euró körül alakul majd, és még novemberben megjelenik.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés