Hirdetés

Slank hangrendszer remek extra funkciókkal

A Panasonic SC-HC1000 közvetlen elérést kínál netes zenei appokhoz, belső memóriájába pedig öt CD hanganyaga menthető el.

A vékony, állított optikai meghajtóval ellátott kompakt hangrendszerek alapvetően nem forgatták fel a világot, de továbbra is akadnak olyan cégek, akik látják ezekben a potenciált, és időről időre előállnak új darabokkal. Közéjük tartozik a Panasonic is, hisz a cég most lép színre egy ilyen készülékkel, az SC-HC1000 személyében 31 000 japán jenes, azaz körülbelül 80 000 forintos áron.

Panasonic SC-HC1000
Panasonic SC-HC1000 [+]

A készülék a gyári és írt CD-k mellett az MP3 fájlokat tartalmazó lemezek kezelésére is képes. Különlegessége hogy rendelkezik 4 GB integrált memóriával, amelyre 5 CD tartalma másolható fel WAV formátumban, és érhető el bármikor egyetlen gombnyomással. Emellett képes az USB-n keresztül rádugott külső merevlemezen, pendrive-on található audiotartalmak megszólaltatására is. Támogatja a Bluetooth vezeték nélküli technológia használatát, rendelkezik beépített Wi-Fivel és közvetlen elérést biztosít különféle netes zenei alkalmazásokhoz, így például a Spotifyhoz. Az AM/FM tunerek sem hiányoznak belőle, rádiózásra is alkalmas tehát, teljesítménye 2 x 20 watt, mérete átlagos (420 x 102 x 225 mm), tömege 2,5 kilogramm.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés