Hirdetés

Íme az év legjobb Panasonic hangprojektora

A Panasonic SC-HTB600 viszont kicsit erőtlennek tűnik a többi versenyző mellett.

A Panasonic bejelentette, hogy egy új, extra szolgáltatásokkal ellátott hangprojektorral bővíti eddig is meglehetősen nagy, otthoni audio eszközökből álló kínálatát. Az SC-HTB600 típusjelzésű termék ára egyelőre még ismeretlen, és azt sem lehet tudni, hogy mikor kerülhet majd a boltokba.


[+]

Azt viszont elárulták, hogy két full-range hangszóróval látták el a 160 wattos soundbart, és ebből is látszik, hogy azért messze nem játszik egy ligában az igazán prémium ligás rokonaival. Jár mellé egy különálló, 200 wattos mélynyomó, amely vezeték nélküli úton csatlakozik a központi egységhez.

A model támogatja Bluetooth használatát, képes a 4K HDR videójelek áteresztésére, és eARC HDMI csatlakozóval rendelkezik. A gyártótól kapott információk szerint támogatja az objektumalapú hangszabványok (DTS:x, Dolby Atmos) megszólaltatását, aminek köszönhetően "a kiváló minőségű, 3D hangzás úgy terjed a térben, hogy a hallgatóságot egy mindent magába ölelő moziélménnyel veszi körül". Azt sajnos nem árulták el, hogy ezt két darab hangszóró segítségével mégis hogyan akarják megoldani, ez ugyanis egy nagyobbfajta csodával érne fel.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés