Hirdetés

A Panasonicnak is lesz kicsi OLED tévéje

A vállalat is beemeli kínálatába a 48 hüvelykes OLED modelleket.

Az LG Display tavaly lépett színre a minden korábbinál kisebb OLED panelekkel, és az erre épülő 48 hüvelykes modellek komoly sikert is arattak. A Panasonic kínálatában is megtalálhatóak az OLED televíziók évek óta, viszont a cég tavaly még ezeket a kicsi készülékeket nem emelte be portfóliójába. Biztos úgy voltak vele, hogy megvárják, hogy a piac miképpen reagál, és amit láttak, az valószínűleg a kedvükre való volt.

A cég ugyanis bejelentette, hogy 2021-ben három sorozatban (JZ1500, JZ1000 és JZ980) is megjelenik ez a kategória a hagyományos 55" és 65"-es képátló mellett. Valamennyi új OLED sorozatban megtalálható az új Auto AI képmódot lehetővé tevő, vadonatúj HCX Pro AI processzor, amely először a JZ2000-nél jelent meg. Az Auto AI segít, hogy mindig optimális legyen a képélmény. A processzor meghatározza a lejátszott tartalom típusát (mozifilm, sport, zene, interjú, stb.), és automatikusan annak megfelelően állítja be a képminőséget. Az Auto AI egy önálló képmód, de lehetőség van kézi beállításokra is azok számára, akik egyedileg szeretnék kiválasztani a nekik leginkább megfelelő értékeket.

Ráadásul, az új HCX AI Pro processzornak köszönhetően az új OLED televíziók támogatják a Game Mode Extreme üzemmódot is, amely az OLED televíziók között az egyik legrövidebb késleltetéssel rendelkezik. A késleltetés csökkentése nem a mindenhol tapasztalható panelfejlesztéseknek köszönhető, hanem a Panasonic technológiai újításainak. Sőt, valamennyi OLED modell támogatni fogja az AMD FreeSync Premiumot is.

Azt egyelőre sajnos még nem tudni, hogy az új OLED televíziók mikor és milyen áron érkeznek majd a boltokba.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés