Hirdetés

Már Magyarországon is elérhető az új Panasonic csúcstévé

A HZ2000-be módosított OLED panel került, amely a szokásosnál nagyobb fényerejű.

A Panasonic elkezdte árulni Európában idei csúcstévéjét, a HZ2000 nevű modellt. A termék már hazánkban is elérhető néhány webáruházban, és túlzás nélkül állíthatjuk, hogy igen magas az ára: az 55 hüvelykes változat 1 030 000, a 65 hüvelykes pedig 1 330 000 forintba kerül.

A modellbe az LG Display által gyártott 4K felbontású, HDR támogatású panel került, amelyet házon belül valamelyest módosítottak. Ennek köszönhetően nagyobb a fényereje, mint a többi OLED televízióé, ami azt jelenti, hogy a HDR tartalmakat szebben, látványosabban jeleníti meg. A termék megkapta a cég saját fejlesztésű HCX Pro Intelligent Processor nevű képfeldolgozó lapkáját, amely tartalmazza a különféle képjavító eljárásokat, és a pontos színmegjelenítésért felel.

A Panasonic viszont lehagyta a HDMI 2.1 csatolókat a televízióról, ami miatt az új generációs játékkonzolok mellé nem ez lesz a legjobb választás. A MyHomeScreen 5.0 okostévé rendszer nem hiányzik, mint ahogy  szokásosnál nagyobb teljesítményű, 140 wattos 3.0.2 csatornás integrált hangrendszer sem, amely felfelé pozicionált hangszórókat is tartalmaz.

Előzmények

Hirdetés