Hirdetés

Akkumulátoros, fel is akasztható tévével robbant a Panasonic

A Private FB10-nél egy külső dobozba pakolták a tunereket, bemeneteket, és onnan jut el a jel vezeték nélküli úton a képernyőhöz.

A Panasonic bejelentette, hogy egy meglehetősen szokatlan televízióval lép színre a Private FB10 nevű modell személyében. Ennél a fejlesztésnél ugyanis a tunereket, a bemeneteket és az okos rendszert működtető hardvert egy külső dobozba építették, amely vezeték nélküli úton juttatja el a képi és hangjeleket a kijelzőre. E megoldásnak köszönhetően maga a képernyő vékony és könnyű, mindössze 2,3 kilogramm tömegű, így akár egy kampóra is felakasztható a konyhában, vagy egy íróasztalon is elhelyezhető.

A termék nem nagy, hiszen egy 19 hüvelykes képátlójú, LED háttérvilágítású, LCD panel került bele, amelynek felbontása 1366x768 képpont. Nem hiányzik belőle az integrált hangrendszer sem, egészen pontosan két darab 3 wattos hangsugárzóval látták el a tervezők. Még egyedibbé teszi az akkumulátor, ami manapság a tévéknél nem divat, és amely 210 percnyi azaz 3,5 órányi működésre elegendő energia elraktározására képes.

A modell 58 000 jenes, azaz mintegy 175 000 forintos áron kerül forgalomba.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés