Hirdetés

Csúcskategóriás asztali médialejátszót villantott a Panasonic

A DP-UB820 képes a Dolby Vision és a HDR10+ tartalmak kezelésére, rendelkezik 7.1 csatornás hangkimenettel, és az "okosfunkciók" sem hiányoznak belőle.

A Panasonic az egyik legfontosabb technológiai eseményén, a Las Vegasban zajló CES-en mutatta be csúcskategóriás asztali médialejátszóját. A DP-UB820 a világ első olyan, UHD Blu-ray lemezeket lejátszására is képes terméke, amely egyszerre szavatolja a két fő HDR szabvány, a HDR10+ és a Dolby Vision kezelését.

Panasonic DP-UB820
Panasonic DP-UB820 [+]

A termék megkapta a saját fejlesztésű HCX (Hollywood Cinema Experience) képfeldolgozó processzor UHD Blu-ray eszközökre szabott verzióját, ezzel együtt többek között a felbontás-felskálázás és a HDR Optimizer technológiákat. A modell támogatja a nagy felbontású audió tartalmak lejátszását – DSD (11.2MHz/2.8MHz/5.6MHz), ALAC, FLAC, WAV, AIFF –, továbbá ellátták 7.1 csatornás analóg hangkimenettel.

Nem hiányzik belőle az okostévé platform sem, amely lehetővé teszi különféle netes tartalmak futtatását, illetve ezzel együtt 4K tartalmak streamelését. A hagyományos távirányító és mobilapplikáció mellett vezérelhető hanggal is az Amazon Alexa és a Google Assistant támogatásnak köszönhetően. Az áráról sajnos nem árult el konkrét információkat a cég.

Előzmények

Hirdetés