Hirdetés

Összeállt az ASRock és a Razer, érkeznek a Chroma RGB-s Taichi alaplapok

Elsőként az X570 és B550 Taichi modellek csatlakoznak a Razer Chroma ökoszisztémába.

Talán a Razer volt az első, aki egy komplett ökoszisztémát épített az RGB világítás köré, a Chroma RGB rendszerrel a gyártó saját termékein kívül rengeteg egyéb eszköz is kompatibilis, sőt, néhány márka külön Razer Edition modelleket is forgalmaz. Utóbbiak táborához csatlakozott most az ASRock, amely cég két, már piacon lévő komponensét dobta fel a Razer-féle RGB világítással.


[+]

Az ASRock X570 Taichi és B550 Taichi Razer Edition modellek minden egyéb szempontból megegyeznek az X570 Taichi és B550 Taichi verziókkal, beleértve a PCI Express 4.0-s slot meglétét és a Zen 3 maggal rendelkező processzorok támogatását, a módosítások kizárólag a külsőt érintik. A Razer sajtóközleményében arra hivatkoznak, hogy az AMD az 500-as vezérlőhídjaival és Ryzen 5000-es sorozatú processzoraival leginkább a tökéletes játékélmény megalkotására fókuszált, az ASRock és a Razer pedig szintén ezért dolgoznak, így valósulhatott meg ez a kollaboráció. Bár nagyobb képkockasebességünk nem lesz az alaplapok díszkivilágítása, illetve az extraként bekerült OLED kijelző miatt, sokan az asztalon tartják imádott számítógépüket, így még ha szó szerint nem is, a célcsoport számára valóban fokozódhat a játékélmény egy világítós, mindenféle hasznos információt, vagy kevésbé hasznos animációkat játszó kijelzővel szerelt alaplap miatt.

Az ASRock Razer Edition alaplapjainak ára és piacra kerülésük időpontja egyelőre nem kérdéses, de ismerve a kígyós logó árnövelő hatását egy terméken, valószínűleg mélyebben a zsebünkbe kell majd nyúlni, ha ezeket választjuk az alapmodellek helyett.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés