Hirdetés

Óriási AOC kijelző játékosoknak

A vállalat 5K-s újdonsága nem csak felhőtlen immerziót, de 120 Hz-es képfrissítést és HDR-t is kínál.

Az AOC bővítette a játékosok számára készült, AGON szériás monitorainak palettáját, és bemutatta a 49 hüvelykes képátlóval rendelkező, AGON G493UCX névre keresztelt modellt. A 32:9 (Super Ultra-Wide) képarányú, ívelt VA panel 5120x1440-es felbontást, 550 nites fényerőt és 3000:1 statikus kontrasztarányt tud, valamint megkapta a VESA DisplayHDR 400-as plecsnit, továbbá az AMD FreeSync technológiáját is támogatja. A gyártó 120 Hz-es képfrissítési rátát, illetve 1 milliszekundumos MPRT válaszidőt ígér mozgási elmosódást csökkentő, MBR háttérvilágítás mellett.

A gyári kalibrációval érkező monstrum színpontossága dE <2, az sRGB, DCI-P3 és NTSC színtereket 121, 93 és 102 százalékban képes lefedni, miközben egyszerre 16,7 millió szín lehet a képernyőn. Ahogy az egy ekkora méretű monitornál elvárható, a ketyere támogatja a PIP/PBP (Picture-in-Picture/Picture-by-Picture) funkciókat, így egyszerre több eszköz által generált képet tudunk egyidőben magunk elé varázsolni.

A bemeneteket tekintve két 1.4-es DisplayPort, két HDMI 2.0b, valamint egy USB Type-C aljzat figyel a háromportos USB 3.2 hub és a 3,5 mm-es jack társaságában. Az emelhető, süllyeszthető, forgatható és dönthető talpat egy 5 wattos, sztereó hangrendszer egészíti ki, de az arra vágyók akár külön karra, netán a falra szintúgy rögzíthetik a drágát a 100x100 mm-es VESA furatoknak köszönhetően. A leendő árral kapcsolatban egyelőre még nem tudni biztosat.

  • Kapcsolódó cégek:
  • AOC

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés