Hirdetés

Óriáshűtők tehetik hűvösre a CPU-kat és a GPU-kat

A Prolimatech ismét rekordokat dönget. A vállalat az elképesztően méretes és kiváló teljesítményű hűtőiről ismert. A Genesis névre keresztelt processzorhűtő az Intel LGA775, LGA1155, LGA1156 és LGA1366, valamint az AMD Socket AM2, AM2+ és AM3 foglalataira lesz felszerelhető. A 800 grammos termék hat darab hővezető csövet használ, amelyek két külön alumíniumbordába futnak be. A termékre nem kevesebb, mint három darab 12 vagy 14 cm-es ventilátor kerülhet, vagyis a hűtési teljesítmény egészen magas lehet.

Prolimatech Genesis
Prolimatech Genesis

A Prolimatech Genesis 60 euró lesz, és a hírek szerint március 4-én kerül a boltokba.

Az EKL a VGA-k hűtését szeretné megoldani, méghozzá az Alpenföhn Peter nevű termékkel. A hűtő talpazatából hat hővezető cső vezeti a forróságot a két darab alumíniumbordába. Az aktív hőelvezetés is lehetséges a PCI helyre illeszthető keret segítségével, amire két 14 cm-es, vagy négy 12 cm-es légkavaró szerelhető.

EKL Alpenföhn Peter
EKL Alpenföhn Peter

Az Alpenföhn Peter a gyártó elmondása szerint rengeteg grafikus kártyára szerelhető majd fel, de a pontos listát majd csak a megjelenéskor lehet megtudni. A német székhelyű cég a március elején megrendezendő CeBIT-en mutatja be az újdonságot.

EKL Alpenföhn Peter
EKL Alpenföhn Peter

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés