Hirdetés

Új 4K projektorral lép színre az Optoma

A közepes fényerejű Optoma UHZ50 rendelkezik integrált hangrendszerrel, és internetes alkalmazások közvetlen elérését is lehetővé teszi.

Az Optoma bejelentette, hogy egy új, 4K felbontás megteremtését is biztosító vetítővel lép színre. A DLP technológiára épülő UHZ50 natív felbontása 1080p, a 4K felbontást pedig a vállalat True 4K fantázianevű pixeleltolási technológiájával hozza létre, tehát ezúttal is egy pszeudo 4K vetítőről van szó.

Optoma UHZ50
Optoma UHZ50 [+]

A készülék maximális fényárama 3000 ANSI lumen, és támogatja a nagy dinamikatartományú (HDR10, HLG szabványok támogatottak) tartalmak megjelenítését. A gyártótól származó információk értelmében az input lag alacsony, állításuk szerint 4,2 ms, amiből fakadóan játékra is alkalmas lehet. A közepes vetítési távolságú modell 3 HDMI 2.0 csatolót kapott, ezen kívül ellátták egy optikai digitális és egy 3,5 mm analóg audió kimenettel is. A készülék kapott két darab 10 wattos integrált hangsugárzóval, így nem kell hozzá feltétlenül külső audió rendszert csatlakoztatni. Az Optoma UHZ50-ből a smart rendszer sem hiányzik, aminek révén lehetővé teszi különféle internetes alkalmazások közvetlen elérését, és az előzetesen installált médialejátszó app sem hiányzik belőle. A vetítő lézeres fényforrást használ, üzemideje elérheti a 30 000 órát. Ha minden jól megy a projektor hamarosan a boltokba kerül 2500 eurós, azaz mintegy 870 000 forintos áron.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés