Hirdetés

Optikai tuning a Pentaxtól

Átfestette két dSLR vázát a Pentax. A K20D tradícióhű, ezüstös színezést kapott, míg a K-m jóval merészebb, olíva alapon narancs csíkosat.

A K20D Titan Color Premium kit érdekessége a színén kívül az, hogy a K10D Grand Prix Limited Edition-höz hasonlóan, gyárilag jár hozzá a gépváz színéhez illő vertikális markolat is. Külön pozitívum, hogy a Limited objektívek ezüst színéhez nagyon szépen illeszkedik az ezüst (elnézést, titán) színvilág (eddig a fekete passzolt a Limited optikákhoz).

A kisebbik testvér az "átmatricázott" K-m a színére utalva nemes egyszerűséggel a K-m olive névre hallgat. Ehhez a gépvázhoz nem jár színre fújt markolat, mivel az az eredeti K-m-hez sem kapható.

Mielőtt megrohamoznánk a boltokat, jó tudni, hogy mindkét kuriózumból 1000-1000 darab készül. Sajnos egyelőre nincs arról információ, hogy Japánon kívül lehet-e majd kapni a különleges vázakat, és ha igen, mennyiért. A távol-keleti országban idén októberben kezdik meg a Pentax K20D Titanium Colour Premium Kit és a K-m olive árusítását.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés