Hirdetés

Olcsón vehetsz Porschét

Igaz, ezzel nehéz lesz önmagában az országúton száguldozni, hiszen egy dizájnos és csendes notebookról van szó.

A Porsche formatervezéssel foglalkozó leányvállalata, a Porsche Design nem kezdő az elektronikai eszközök piacán, közreműködtek már okostelefon és külső merevlemez tervezésében, de van notebook-termékvonaluk is, melyből nemrég készültek el a legújabb változattal, Ultra One néven.


[+]

A szóban forgó noteszgép kétféle kiszerelésben, Core i5 és Core i7 processzorokkal rendelhető. Sajnos a márkanév hagyományait meghazudtolva ezek nem a H vagy HK szériából valók, hanem pont ellenkezőleg, az Y-ból, így magas sebesség helyett alacsony fogyasztásra számíthatunk (lásd Die Hard 3 ide vonatkozó része), illetve arra, hogy az 1,5 kg-os tömeggel rendelkező, alumíniumba öltöztetett notebookok néma működését garantáló passzív hűtésük ellenére sem fognak túlmelegedni.


[+]

A december végére érkező gépek árai hozzák azt a szintet, amire a Porsche Designtól számítanánk, érezhető, hogy ezek nem mindennapi játékszernek készültek. Az általános jó felszereltségből kiemelnénk, hogy a formaterv a jobb- és bal oldalra elhelyezett egy-egy Type-C konnektoron felül a többi csatlakozót a hátsó részre száműzi.

 

Termék megnevezése Porsche Design Ultra One
i5
Porsche Design Ultra One
i7
Processzor Intel Core i5-8200Y, 2C/4T, 1,3-3,9 GHz Intel Core i7-8500Y, 2C/4T, 1,5-4,2 GHz
Memória 8 GB 16 GB
Kijelző 15,6"-es, Full HD érintőképernyő
Grafika Intel HD Graphics 615
Háttértár 512 GB SSD 1 TB SSD
Kommunikáció Wi-Fi 5, Bluetooth 4.2
Interfészek - 2x USB 3.1 Type C,
- 2x USB 3.1 Type-A
- HDMI
- analóg audio ki- és bemenet
Extrák ujjlenyomat-olvasó, kártyaolvasó
Méret 359 x 250 x 14 mm
Tömeg 1,5 kg
Fogyasztói ár 1350 USD 1800 USD

Előzmények

Hirdetés