Hirdetés

Olcsó, 165 Hz-es monitor a Xiaomi felhozatalában

A 27 hüvelykes, 1440p-s IPS kijelző papíron szinte mindent tud, amit kell, és igen agresszív árazást kapott.

A Xiaomi hamarosan piacra dob Kínában egy egyelőre meghatározatlan típusjelű monitort, ami a Mi Displayek családfájába tartozik, és 165 Hz-es képfrissítésével elsősorban a játékos kedvű felhasználókat veszi célba. A 27 hüvelykes képátlóval rendelkező, 8 bites IPS panel 2560x1440-es felbontásra képes, 4 milliszekundumos GtG és 1 milliszekundumos IMBC (Intelligent Motion Blur Control) válaszidő mellett.


(forrás: Xiaomi) [+]

A periféria megkapta a DisplayHDR 400-as plecsnit; a fénysűrűség maximuma 400 cd/m², bár tipikusan inkább csak 320, szóval nem szabad komoly, nagy dinamikatartományú megjelenítést várnunk, de a DCI-P3 színtér azért 95 százalékban lefedésre kerül. Az AMD FreeSync, illetve az NVIDIA G-Sync technológiák egyaránt támogatottak, miközben a talp emelhető, süllyeszthető, dönthető és forgatható, de VESA rögzítésre (75 x 75 mm) szintúgy adott a lehetőség.

Bemeneteket illetően nincs dőzsölés, csak a legszükségesebbek találhatók meg a burkolaton: egy DisplyPortot és egy HDMI aljzatot kapunk a 3,5 mm-es jack, valamint az USB 3.0 csatlakozó mellé. Első blikkre egészen impozáns csomagnak tűnik a gyártó megoldása, és az árával is kesztyűs kézzel bántak, hiszen 2199 jüanért fogják vesztegetni a drágát, ami nagyjából 95 000 forinttal egyenlő; nem volna rossz, ha a ketyere megtalálná az útját hazánkba is.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés