Hirdetés

Újra kiadta a 417.35-os GeForce drivert az NVIDIA

A WHQL minősítés is megmarad, lényegében csak a Titan RTX támogatása kerül be.

Az NVIDIA egy hete adta ki a 417.35-os GeForce drivert, amelyet nemrég újracsomagoltak, így a fájlnévbe bekerült az "-rp" jelölés (RePack). Némelyik fórumon megy a találgatás, hogy mi változott, egyáltalán érdemes-e feltenni, így megkérdeztük a céget, hogy mi is történt. Ez alapján megtudtuk, hogy a korábbi csomag nem támogatta a Titan RTX VGA-t, amelyhez külön volt egy eszközillesztő, de végül be akarták olvasztani a hardver kezelését a főverzióba, ez viszont nem sikerült az eredeti meghajtó kiadási határidejére.

Az újracsomagolt 417.35-os GeForce driver tehát pont ugyanazt kínálja, amit az előző héten kiadott verzió, csak már a Titan RTX VGA-ra is telepíthető. Ergo, ha valaki korábban frissített, akkor nem érdemes újra vesződni a telepítéssel, mivel nem lesz változás. Nyilván a Titan RTX tulajdonosok egyéni preferencia szerint válthatnak.

Az NVIDIA a 417.35-ös csomag régebbi verzióját eltávolította, így mostantól eleve az újabb változatot adja be a szerver. Ez is a 64 bites Windows 10 (hardverfüggően a Fall Creators frissítéstől), 8.1 és 7 operációs rendszerekre telepíthető, és a GeForce 600, 700, 900, 1000, 2000 és a Titan szériás termékekkel rendelkező felhasználók hasznosíthatják. Ezenkívül az illesztőprogram tartalmazza a 9.18.0907-es verziójú PhysX drivert is. A mobil GeForce-oknál a notebookgyártók döntésétől függ, hogy az adott gépre telepíthető-e a hivatalos meghajtó.

Előzmények

Hirdetés