Hirdetés

Az NVIDIA sem maradt adós Valentin-napi meghajtóval

Az AMD után az NVIDIA is kiadott egy drivercsomagot még a tegnapi napon. A 378.66 számozású, WHQL aláírással rendelkező Game Ready driver ezúttal nem tartalmaz SLI profilokat, de nem maradtak ki a játékoptimalizálások, ami név szerint a Sniper Elite 4, a For Honor, valamint a Halo Wars 2 című alkotásokat érinti.


[+]

Új funkció a Video SDK 8.0, ami olyan újdonságokat hoz, mint a nagy színmélységű (10/12 bites) dekódolás (VP9/HVEC esetében),a  súlyozott predikció, H.264 ME-mód továbbfejlesztése, illetve OpenGL encoder bemeneti interfész támogatás. Ami pedig a hibajavításokat illeti, mindegyik a Window 10 környezethez fűződik. Ezek között olyanokat találunk, mint a nagy várakozási idő csökkentése bekapcsolt G-Sync és V-Sync mellett ablakos mód és teljes képernyős mód közötti váltás esetén, notebookoknál GTX 860 VGA-knál DirectX játékok stabilitásának javítása, illetve tévédetektálási problémák GeForce GTX 980 Ti kártyáknál. Ezenfelül javították az SLI Surround módban HDMI 2.0 kimenetet használó GTX 1080-as fagyását is. Korrigálták a szintén Windows 10 környezetben a 64 bites Second Life, Battlefield 1, Heroes of Storm, Minecraft, Battlefield Day28 Patch, The Division játékoknál jelentkező különféle anomáliákat, fagyásokat és több instabilitási problémát is javítottak, melyekről részletesen a meghajtóhoz tartozó dokumentáció ad számot.

A driver – a megfelelő adatok megadása után – letölthető az NVIDIA szerveréről. Az új eszközillesztő a Windows 10, 8.1, 8, 7 és Vista operációs rendszerekre telepíthető, és a GeForce 400, 500, 600, 700, 900 és a Titan szériás termékekkel rendelkező felhasználók hasznosíthatják. A mobil GeForce-ok támogatását az NVIDIA most is külön meghajtóval oldja meg.

Előzmények

Hirdetés