Hirdetés

Fortnite extrákat kínál bizonyos GeForce-okhoz az NVIDIA

A vállalat még egy korábbi promóciót is meghosszabbít, így az a tervekkel ellentétben mégsem jár le ma.

Az NVIDIA bejelentette, hogy limitált ideig egy friss promóciót kínálnak bizonyos GeForce termékek mellé. Ez egészen konkrétan a Fortnite című játék, amivel alapvetően ingyen lehet játszani, de bizonyos tartalmak pénzbe kerülnek. Itt kínál érdekességet a csomag, ugyanis 2000 V-Bucks mellé egy NVIDIA Fortnite Counterattack Set jár, ami tartalmaz egy ritka "Reflex" öltözéket és egy "Response Unit" hátitáskát, valamint egy nem gyakori "Pivot" siklót és egy "Angular Axe" csákányt.


[+]

A friss promócióban GeForce GTX 1060, 1070 és 1070 TI VGA-k, illetve az ezekkel szerelt asztali és mobil gépek vesznek részt. Az érintett termékekhez külön kuponon keresztül adják a kódot a fő kereskedőpartnerek, amit a GeForce Experience programon belül lehet beváltani a fentebb említett játékra. Utóbbi procedúrához a 3.2.2-es, vagy újabb verziót kell használni, és a vásárlónak rendelkeznie kell GeForce Experience regisztrációval.

A Fortnite Bundle promóció a készlet erejéig, vagy legkésőbb január 29-ig érvényes.

A vállalat még a korábbi Monster Hunter: World Bundle-t is meghosszabbította, amely eredetileg ma járt volna le, de a kiterjesztéssel január 7-ig, vagy a megmaradt készlet erejéig érvényes marad

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés