Hirdetés

Notebookhűtővel jelentkezett a Spire

A Spire elkészítette PacificBreeze II SP300-NEB notebookhűtőjének újragondolt változatát, a PacificBreeze II SP302AP-S-t. Elődjéhez képest másféle megközelítést találtak ki a mérnökök, ezúttal nem a notebook mögé, hanem alá kell helyezni, így nemcsak annak hűtését javítja, de egyben állványként is szolgál. Szétcsúsztatható kialakításának köszönhetően többféle készülékekhez használható, 13-tól egészen 17 hüvelykes méretig.


[+]

A 280 x 270 x 30 mm-es PacificBreeze II fedlapját alumíniumból készítették, ami a tetszetős megjelenés mellett segít a keletkezett hő egyenletesebb elosztásában is. Belsejében két 80 mm-es ventilátor található, amelyek USB-ről vagy egy külső tápegységről kaphatják a működésükhöz szükséges energiát, emellett a készülék egy kétportos USB hubot is tartalmaz.


[+]

A Spire a többnyelvű használati utasításon kívül egy USB kábelt és egy opcionálisan megrendelhető külső tápegységet csomagol a notebookhűtő mellé. Az új PacificBreeze II európai forgalmazása március 15-étől kezdődik meg, árát is ezzel egyidőben hozzák nyilvánosságra.


[+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • Spire

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés