Hirdetés

Fekete Noctua újdonságok és színes kiegészítők léptek a porondra

A cég csúcsventilátora, illetve az egyik CPU-hűtője kapott friss változatokat, de három bordát körbeölelő takarólemez is bekúszott a képbe.

Dörzsölhetik a tenyerüket azok, akik 120 mm-es Noctua csúcsventilátorra vágytak, de a gusztusos barna/bézs színkombináció eltántorította őket a vásárlástól, ugyanis a baglyos vállalat  – egyebek mellett – piacra dobta a nagy sikert elkönyvelő NF-A12x25 PWM, talpig feketében feszítő chromax.black.swap variánsát. A specifikációk felsorolását kicsit okafogyottnak érezzük, hiszen a légkavaró még 2018 nyarán tiszteletét tette a szerkesztőségünkben; az érdeklődőknek javasoljuk a röpke teszt átfutását.


[+]

Ha meg szeretnénk törni a sötét monotonitást, a keret sarkaiban megülő, vibrációt elnyelő gumipadokat pirosakra, fehérekre, kékekre, zöldekre, szürkékre vagy sárgákra cserélhetjük, ráadásul ezek benne vannak a dobozban. Az ár 33 euró, és a garancia a megszokott időtartamra, azaz 6 évre szól, de ez az alant taglalt portékákra ugyanúgy igaz.


[+]

A másik osztrák újonc az immáron Intel LGA1700-zal is kompatibilis NH-U12A processzorhűtő "szmokingos" kivitele. A 158 mm magas, hét hővezető csővel és polírozott kontaktfelülettel dolgozó, push-pull konfigurációs megoldást 2019-ben volt szerencsénk egy picit közelebbről szemügyre venni, ezért a termékjellemzők tételes skandálása helyett itt hagyunk egy erre vonatkozó linket a kíváncsi olvasóink számára. Az aszimmetrikus dizájnú konstrukcióért 120 eurót kérnek a kasszánál.

[+]

Ezen a ponton nem ér véget a nóvumok hada, mivel a színkoordinátorok örömére érkezett három bordázatot takaró, 20 eurós alumínium lemez is az U12A szériás léghűtésekhez, amelyek 3 mm-rel magasabbá és szélesebbé teszik azokat; a fehér feliratos feketét NA-HC8 chromax.blacknek, a fekete feliratos fehéret NA-HC8 chromax.white-nak, a fekete/pirosat (de kékre, zöldre, sárgára, fehérre és feketére cserélhető betétekkel együtt szállítottat) pedig NA-HC7 chromax.black.swapnek hívják. A porszórásos festéssel színezett burkolati elemek amúgy ellenállnak a karcoknak, 1 mm vastagok, és moddolási célzattal könnyen újrafesthetők.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés