Hirdetés

A jövő hónap végén jön a nerdytec áttetsző billentyűzete

A két áthelyezhető tárcsával megbolondítható, QMK/VIA-s újdonság a mai trendeknek megfelelően hot swapes dizájnnal érkezik.

A német nerdytec egy 75 százalékos kivitelű, 1,3 kilogrammot nyomó mechanikus klaviatúrát készül piacra dobni, ami 130 eurós áron már előrendelhető, és szállítása november második felében lesz esedékes.


[+]

A CYKEY névre keresztelt, QMK/VIA programozhatósággal baráti viszonyt ápoló periféria öttűs switch-ekkel is kompatibilis gyorscserés foglalataiba lineáris karakterisztikájú, 50 gF kezdeti erőkifejtést igénylő Gateron G Pro 3.0 Yellow kapcsolókat raktak, amelyek a 4 mm-es billentyűút 2 mm-es pontján regisztrálják a leütést, és bottom outjukhoz 67 gF-nyi kraft szükséges.


[+]

A fényáteresztő doubleshot ABS kupakokkal ellátott konstrukció áttetsző házának anyagát nem részletezi a brosúra, de az midenképp említést érdemel, hogy a jobb felső sarokban megtelepedett, multifunkciós tárcsából kettőt kapunk, és ezeket szabadon átrakhatjuk az eredeti pozíció alatt megülő kurzormozgató gombok triumvirátusának helyeire. A 16,7 millió szín megjelenítésére képes, SignalRGB szoftverrel babrálható LED-ek 20 effektet ismernek, és könnyedén válthatunk a PC, illetve Mac üzemmódok között.

[+]

A 81 gombos, DE ISO kiosztású megoldás 1,5 méter hosszúságú USB Type-C/Type-A kábelének segítségével 1000 Hz-es polling rate-tel kommunikál a célgéppel, és kihajtható lábainak köszönhetően a dőlésszöge állítható. A termékhez egy kupak-/kapcsolószedő csipeszt, két extra switch-et, egy kettéosztott spacebart, valamint néhány további billentyűsapkát mellékelnek pluszban, és az utóbbiakba beletartozik az "almás" vasakhoz való kupakkvintett is.

Előzmények

Hirdetés