Hirdetés

Nem túl szellős, de legalább szépen világít az Enermax új háza

A Lubllusion LL30 kevés szellőzőrácsot és sok RGB-t kapott, a fények természetesen a beépített ventilátorról sem maradhattak le.

Az Enermax új gépházat mutatott be, amely a kicsit nehezen megjegyezhető Lubllusion LL30 megnevezést kapta. Méretügyileg egy legfeljebb ATX alaplapokat fogadó modellről van szó, amelynek kiterjedése 424 x 205 x 480 mm, a gyártás során használt 0,6 milliméteres acéllemezeknek köszönhetően pedig tömege sem túl nagy, mindössze 5,69 kg.


[+]

Az edzett üveglap mögé rejtett beltér nagyobb kamrájába legfeljebb 157 mm magas processzorhűtőket és maximum 375 mm hosszú grafikus kártyákat szerelhetünk, de a háznak van egy alsó szekciója is, amelybe az ATX tápegység és két 3,5, vagy két 2,5 hüvelykes meghajtó helyezhető. Ezt az alsó kamrát egyébként a megszokott módon egy takarólemezzel választották le a beltérből, ez a lemez azonban igény esetén eltávolítható, ami főleg szerelés közben jöhet jól.


[+]

Ha nem lenne elég a két meghajtóhely, további három 2,5 hüvelykes példányt rögzíthetünk az alaplaptálca hátoldalára, továbbá itt kapott még helyet az a hatportos kontroller is, amely az előlap fényeit és a hátra beépített SquA szériás ventilátor RGB LED-jeit képes vezérelni. Az előlap mögött szintén találunk egy ventilátort, ez azonban már nem világít, ezeken kívül további két-két légkavaró számára van hely az előlap mögött és a porszűrővel ellátott tetőlemez alatt, illetve három radiátor beszerelésére is van lehetőségünk, pozíciótól függően 120, 280 és 360 milliméteres maximális hosszúságig.


[+]

Az I/O panelt a ház tetején érdemes keresni, itt a bekapcsoló- és világításvezérlő gombokon kívül két jack és két USB 3.2 Gen1 Type-A csatlakozót is találunk. A világítást a dedikált kapcsolón kívül egyébként az alaplap szoftveréből is tudjuk vezérelni, sőt, ASRock és MSI lapok esetében a Razer Chroma támogatás is adott.

Az Enermax Libllusion LL30 az Amazonról lesz majd megrendelhető a közeljövőben, vételára 75 euró lesz.

Azóta történt

  • Begolyóztak az Enermaxnál

    Az új modellek előlapjainak világítása olyan hatást kelt, mintha a kialakított csatornákban üveggolyók gurulnának ide-oda.

Előzmények

Hirdetés