Hirdetés

Nem ikszelte ki a DeepCool az RGB-t új ventilátoránál

A háromdarabos pakkban megvásárolható MF120 GT némi hűtésre is képes amellett, hogy szépen világít.

A DeepCool legújabb ventilátorára, a 120 mm átmérőjű MF120 GT-re nem mondhatjuk, hogy unalmas megjelenésű lenne, az X alakú keret ugyanis már az eszköz kikapcsolt állapotában is jó kinézetet adhat számítógépünk belterének. Mivel 2020-at írunk, így a beépített világítás sem maradhatott le a légkavaróból, ezt a keretbe épített 20 darab ARGB LED biztosítja, amelyet a SATA tápkábelen elhelyezett gombok mellett alaplapunk szoftverével vagy a Razer Chroma rendszerével is konfigurálható.


[+]

A PWM vezérlésű ventilátornak azért a specifikációit tekintve sem kell szégyenkeznie, még ha ebből a szempontból nem is nyújt kiemelkedőt. A lapátok percenként 500 és 1800 közötti fordulatszámra képesek, ekkor 60,6 CFM légszállítási értéket és 35 decibeles zajszintet produkálva.


[+]

A 27 milliméter vastag egység jelenleg kizárólag háromdarabos kiszerelésben érhető el, ami a három ventilátor mellett tartalmaz egy négyportos hubot, egy hat porttal rendelkező RGB elosztót, illetve az üzembe helyezéshez és a beszereléshez szükséges kábeleket, valamint csavarokat, mindezért pedig 59,9 eurót kell a kasszáknál hagynunk.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés