Hirdetés

Nem akármilyen fényeket árasztó memóriahűtővel készül az ünnepekre a Jonsbo

Az NC-1-nek két verziója lesz, amelyek a színükben térnek el.

Manapság a memóriahűtők nem számíthatnak túl nagy figyelemre, ugyanis számos gyártó már alapból alumíniumlappal szállítja a memóriákat. Ez alól talán csak a tálcás megoldások a kivéltelek, amelyek jellemzője amúgy is, hogy a legolcsóbb alternatívák a piacon. Ilyen formában van értelme annak, amit a Jonsbo csinál, ugyanis bejelentették az NC-1-es memóriahűtőjüket, amely kétféle színben, feketében és pirosban lesz elérhető.

Egy szimpla alumíniumhűtő azonban aligha mozgatná meg az emberek fantáziáját, ezért az NC-1-nek van egy különleges képessége, mégpedig a LED-es világítás. Persze nem csak szimpla fényárról van szó, az ma már nem nagy dolog. 256 színű RGB LED-ről beszélünk, ami 3 tűs aljzaton keresztül szerzi az energiát, pont mint egy ventilátor.


[+]

Az előbbi képesség teszi az NC-1-et különlegessé, amivel a Jonsbo olyan piaci rést támad, amely talán nem is létezik. Ha viszont mégis van rá érdeklődés, akkor a karácsonyfa alá haza lehet vinni, ugyanis a termék szállítása hamarosan megkezdődik, az áráról azonban még nincs adat.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés