Hirdetés

Négy új merevlemezház a ViPower kínálatában

A ViPower újabb modellekkel gyarapította külső merevlemezházainak kínálatát. A VPA-35011 Serial ATA csatolófelületű, 3,5 hüvelykes meghajtókat fogad, és a PC-re is SATA interfészen keresztül csatlakoztatható. A VPA-35018 egy beépített hídchipet tartalmaz, így szintén SATA-winchesterek illeszthetők bele, ám a számítógéppel USB 2.0 porton át kommunikál.


VPA-35018Plus

A VPA-35018Plus az előbbi kettő ötvözetének tekinthető: magán a házon SATA-csatlakozó található, de ha nem ezt, hanem az USB 2.0 portot szeretnénk használni az adatátvitelhez, az egy mellékelt átalakító segítségével ugyancsak minden gond nélkül megoldható.


VPA-3528Net

Végezetül szintén a 3,5 colos alumíniumházak sorozatában mutatkozik be a VPA-3528Net, amely az előbbiektől eltérően IDE csatolófelületű merevlemezekkel használható, és bár rendelkezik USB 2.0 porttal is, hálózatra kötve (10/100 Mbps Ethernet) több PC között is megosztható a tartalma. A készülék támogatja az FTP, valamint a microsoftos CIFS/SMB protokollokat; a konfigurációhoz és a firmware-frissítéshez webalapú grafikus felületet biztosít.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés