Négy oldalas Ambilighttal jön a Philips új LCD tévéje

A Philips 9006 egy 4K felbontású, HDR támogatású, Android TV platformra épülő megoldás.

A Philips idén több új OLED televízióval is színre lép, ám ezek mellett a hagyományos LED LCD modelleket sem hanyagolják. Ilyen a Philips 9006 is, amely 50, 58 és 70 hüvelykes vásárolható majd meg, egyelőre még ismeretlen árakon.

Olyan sok pénzt azért nem kérhetnek érte, hiszen nem egy csúcskészülékről van szó. A termék 4K felbontású VA LCD panelt kapott, ha minden igaz, Direct-LED háttérvilágítással. A maximális képfrissítési ráta 60 Hz, és a készülék rendelkezik a cég saját P5 Perfect Picture Engine nevű fejlesztésével, amely a különféle képmódosító, képjavító eljárásokat tartalmaz.

A termék szavatolja a nagy dinamikatartományú tartalmak megjelenítését, és a Dolby Vision és HDR10+ szabványokkal is boldogul. 20 wattos integrált hangrendszert kapott, és az Android TV okostévé rendszernek köszönhetően különféle internetes tartalmak közvetlen elérését is lehetővé teszi. Nem hiányzik belőle a cég exkluzív Ambilight szolgáltatása, amelynek a 4 oldalas, jelenlegi legjobb változata került a televízióba.

Előzmények

Hirdetés