Hirdetés

Napokon belül jöhet a 3,2 GHz-es Pentium 4?

Még szinte le sem csengtek a 800 MHz FSB-s 3,0 GHz-es Pentium 4 megjelenése és gyors visszahívása körüli hullámok, máris kapkodhatjuk a fejünket: lehet, hogy napokon belül megjelenik a 3,2 GHz-es Pentium 4-es CPU.

Az információ alapját a Geizhals weboldal képezi, ahol érdekes dolgokat figyeltek meg a Hardware-Mag internetes oldal munkatársai. Számos, a Geizhals-on felsorolt online-boltban ugyanis már árulják - a hivatalosan még meg sem jelent - 3,2 GHz-es Pentium 4-es processzort.

A hírt már csak azért is illendő komolyan venni, mert a Geizhals a "mi-hol-olcsóbb" kérdés jegyében született oldal, és itt nem feltétlenül a jelentős áruházak és boltok jelennek meg, illetve hirdetnek. Tehát érdekes esemény, hogy már a kisebb online-boltokban kapható, illetve meg van hirdetve az árlistákon az új, még meg sem jelentett CPU, amiről az Intel eddig még nem tett bejelentést. A hírhez azért hozzátartozik az is, hogy bár a processzor már az árlistákon van (igaz potom 800-900 euróért, ami körülbelül 200 ezer forint), egyelőre még "nem szállítható" állapotú.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés