Hirdetés

Méretes lett a Nanoxia HTPC-khez szánt háza

A Project S még a dizájnra is adott, figyelembe véve a célpiac igényeit.

A Nanoxia egy új HTPC-khez szánt házat mutatott be, ami első blikkre nem a megszokott jellemzőkkel rendelkezik, ugyanis eléggé méretes, 49 x 46 x 25 cm-es kiterjedésű megoldásról van szó, amibe bizony ATX szabványú alaplap is befér, ahogy egy 40 cm-es VGA, illetve egy 17 cm magas processzorhűtő is, tehát itt a komoly teljesítményre lő a vállalat. Ettől függetlenül a termék külseje abszolút letisztult, igencsak a HTPC-piac igényihez igazodik, főleg az előlapja miatt, de a ház teteje is ablakos, vagyis igény esetén lehet játszani az RGB LED-ekkel, hiszen mind tudjuk, hogy az idei év az RGB LED-ek éve.


[+]

A Project S jelzésű házba egyébként öt darab 2,5 hüvelykes és két darab 3,5 hüvelykes adattároló szerelhető, a meleg levegőt pedig a hátulra szerelt 12 cm-es ventilátor tessékeli a szabadba. A szellőzés persze feljavítható, mivel oldalra három 12 cm-es, míg előre két 14 cm-es extra szélgép szerelhető. Ha azonban ez sem lenne elég, akkor a 3,5 hüvelykes meghajtóknak szánt fiók kiszerelhető, és a helyére elfér még két darab 12 cm-es légkavaró.


[+]

Vízhűtés kiépítésére is van lehetőség, mivel az előlap mögött elfér egy 240 vagy egy 280 mm-es, míg oldalt egy 240 mm-es radiátor. Az I/O panel is helyett kap a házon, méghozzá az előlapon, és a mikrofonkimenet, illetve a fejhallgatóbemenet mellett két USB 3.0 és egy USB 3.0 Type-C portot kínál.


[+]

A Nanoxia Project S egyetlen hátránya az ára lesz, mivel 240 euróért rendelhető elő, maga a termék pedig novemberben lesz elérhető.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés