MyAudio blog: a MyAudio Arénában jártuk

Idén április 6-án, Budapesten, a Király utca 43-45-ös szám alatt nyílt meg a MyAudio Aréna bemutatóterem. A napokban egy interjú kapcsán jártunk ott, és bizony kalapot kell emelni az ötletgazda és a megvalósítók előtt, mivel igazán színvonalas munkát végeztek. A nagyjából háromszáz négyzetméteres, téglafalakkal határolt tér légies, nincs telezsúfolva, de közben egyáltalán nem tűnik üresnek. A központban és a falak mentén elhelyezett, nyersfa asztalokon ott sorakozik a márka teljes termékkínálata, a sok-sok MP3-lejátszó, tabletek, okostelefonok és multimédiás eszközök, illetve a hozzájuk való kiegészítők is kaptak egy külön sarkot.


[+]

A hely elsődleges célja a bemutatás, nem pedig az eladás, de persze érdekes akciókkal is találkozhatunk most, amikor az aktuális termékpaletta kiárusítása indul az őszi szezonra készülve. Az Arénában jelenleg négy (az őszi és karácsonyi időszakban igény szerint akár több) alkalmazott segíti a vásárlókat, akik a legkisebb részletekig ismerik a termékeket, meg tudják őket mutatni működés közben, tanácsot adnak, segítenek dönteni abban, hogy melyik modell az ideális a vásárló számára.



[+]

Nem csak bemutatóteremként működik a MyAudio Aréna, hanem többféle közösségi programnak is helyet ad. A nyitó rendezvényen a Király testvérek léptek fel, április 19-én Kállay-Saunders András, néhány napja pedig Péter Szabó Szilvia akusztikus koncertjét élvezhették a zene kedvelői. Ilyenkor az eladótér klubbá változik, a kütyük átadják helyüket a szórakoztatásnak.



[+]

A koncertekkel távolról sincs vége az érdekességek sorának, aminek teret biztosít a MyAudio Aréna. A közeljövőben különböző tanfolyamok, workshopok indulnak majd olyan populáris témákban, mint például a fotózás vagy videózás. A MyAudio Aréna Budapesten a VII. kerületben, hétfőtől péntekig 10-18 óra között, szombaton 10-14 óra között várja a látogatókat, a speciális műsorokról pedig a MyAudio honlapján vagy Facebook oldalán találhatunk információt.

Azóta történt

Előzmények