Hirdetés

MSI PR621 – notebook üzletembereknek

A Micro Star International európai képviselete bejelentette a legújabb technológiákkal felvértezett PR621-es modellt. Belsejében 2,26 GHz-es Intel Core 2 Duo P8400 processzor dolgozik 4 GB memória társaságában. A 15,4 hüvelykes, 1280x800-as felbontású kijelzőt a GM45-ös chipsetbe integrált Intel X4500 grafikus processzor hajtja meg. Az adatok tárolásáról az ICH9M-E típusú déli hídra csatlakoztatott 250 GB-os merevlemez, sokszorosításukról a beépített DVD-író gondoskodik. Billentyűzete teljesértékű, a numerikus rész is megtalálható rajta.

MSI PR621
MSI PR621

Vezeték nélküli hálózatokhoz való csatlakozásra beépített Wi-Fi (802.11 b/g/n), valamint opcionális Bluetooth (V2.0+EDR) modul áll rendelkezésre.  Továbbá van Gigabit Ethernet, eSATA, FireWire csatlakozója, ExpressCard foglalata, négy USB portja, egy D-Sub kimenete, valamint SD/MMC/MS/XD kártyaolvasója, fülhallgatóbemenete és mikrofonkimenete is. Multimédiás képességeit egy 1,3 megapixeles beépített webkamera, beépített mikrofon és két hangszóró biztosítja. A készülékház méretei 358 x 260 x 33 milliméter, a notebook súlya a hatcellás akkumulátorral 2,6 kilogramm. Opcióként kilenccellás akkumulátorral is rendelhető.

A 15 hüvelykes notebook elsősorban olyan felhasználási területre készült, ahol nagy fontossággal bír az adatvédelem. Számos olyan képességgel bír, ami ezt a célt szolgálja, ilyen például a beépített ujjlenyomat-olvasó, ami meggátolja, hogy illetéktelenek kezébe jussanak a tárolt információk. A processzor Execute Disable Bit képessége egyes vírusok ellen nyújt védelmet. Külön figyelőrendszer biztosítja, hogy a védelmi szoftverek mindig fussanak, illetve monitorozza a ki- és bemenő internetforgalmat is. Hálózatba kapcsolt gépeknél a fertőzött notebook karanténba helyezhető, és egy OOB (Out-Of-Band) csatornán elindítható rajta a helyreállító szoftver. Miután a hiba megszűnt, visszacsatlakoztatható a hálózathoz. Ellátták portreplikátorral is, amihez többek közt külső monitor, egér, printer vagy fejhallgató is csatlakoztatható.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés