Hirdetés

MSI notebook általános felhasználásra

Az MSI a VX600-as személyében olyan notebookot jelentett be, amelynél nem az elegáns megjelenésre, hanem a belső értékekre helyezték a hangsúlyt. A 15,4 hüvelykes, 1280x800 pixeles kijelzőjű mobil számítógép belsejében Intel Core 2 Duo processzorok teljesíthetnek szolgálatot, mellettük két memóriafoglalat található, amelyekbe maximum két 2 GB-os, 667 MHz-es DDR2 modul illeszthető. A chipsetpáros esetében a SiS 672DX északi, és a SiS 968-as déli hídra esett a választás, az előbbiben található grafikus processzor már a Microsoft Windows Vistával is kompatibilis. A teljesítményigényesebb alkalmazások futtatásához egy ATI Mobility Radeon HD 3410-es grafikus kártyával is felszerelték, ami 512 MB-nyi saját memóriával rendelkezik.

MSI VX600

A 358 x 259 x 27-33 mm-es méretű és – a hatcellás akkumulátorral együtt – 2,6 kg tömegű VX600-as teljes értékű billentyűzettel rendelkezik. Külön érintőgomb segítségével aktiválhatók a beépített ECO Engine energiagazdálkodási szoftver profiljai, amelyeket öt különböző felhasználási területre különítettek el. A notebook belsejében 160, 250 vagy 320 GB-os merevlemez teljesíthet szolgálatot, az optikai meghajtó szerepét pedig egy kétrétegű DVD-k írására is alkalmas egység tölti be.

A hálózatokhoz való kapcsolódási lehetőségek között beépített Wi-Fi modul (802.11 b/g/n), modem, 100 Mbps-os Ethernet aljzat és opcionális Bluetooth áll rendelkezésre. Az MSI felszerelte négy USB 2.0 porttal és kártyaolvasóval is, a multimédiás feladatok ellátásához pedig egy 1,3 megapixeles webkamerát, két beépített hangszórót és mikrofont kapott. A VX600-asra egy külső megjelenítő is csatlakoztatható, ebben egy D-Sub kimenet segít. Az MSI egyelőre nem közölte a megjelenés pontos idejét, és az árakról sem érkezett információ, de várhatóan az olcsóbb kategóriába fog tartozni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés