Hirdetés

Felkerül az MSI GTX 1080 Ti Gaming X-re a legújabb USB csatlakozó

A cégek meglehetősen sok bőrt lehúztak már a GTX 1080 Ti-ról, de a jelek szerint még nincs vége a dömpingnek, az MSI például további NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti kártyák kiadását tervezi. A pletykák szerint érkezik tőlük a Lightning Z modell, amire három darab Torx 2.0 ventilátor került. Ez előre vetíti, hogy a TwinFrozr mellé érkezhet a TriFrozr hűtés, már ha egyáltalán maradnak ennél az elnevezésnél.

Emellé GTX 1080 Ti vonalon befuthat a Gaming X széria legújabb példánya, ami elsőként kapja meg az USB Type-C csatlakozót, amely az elmúlt időben videójel-bemeneti opció formájában felbukkant már 1-2 monitoron is. Nyilvánvaló tehát, hogy ez az aljzat nem az adattárolók közvetlen csatlakoztathatósága végett kerül fel, hanem sokkal inkább a szabványban rejlő Alternate mode az érdekes, melynek köszönhetően az USB-C DisplayPort, Thunderbolt vagy HDMI jelek továbbítását is képes ellátni.

Részletek egyelőre sajnos nincsenek, hiszen a kiállítás érdemben csak a jövő héten kezdődik, ahol majd igyekszünk többet kideríteni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés