Hirdetés

16 GB-os GeForce RTX 4060 Ti-jal fogyókúrára küldi a Gaming X Triót az MSI

A következő héten érkező típus jegyet váltott a fehérítésre, és nem csupán vékonyabb lesz elődeinél.

Július 18-án meg fognak jelenni az NVIDIA GeForce RTX 4060 Ti VGA-k 16 GB fedélzeti memóriával szerelt változatai, és úgy fest, hogy az MSI egy új, Gaming szérián alapuló termékcsaládot mutat majd be, ami fekete nyomtatott áramköri lappal, illetve fehér/szürke kültakaróval rendelkezik.


(forrás: hongxing2020 @ Twitter) [+]

A hongxing2020 néven ténykedő Twitter felhasználó által felfedezett GeForce RTX 4060 Ti Gaming X Slim White háromventilátoros, félpasszív üzemet támogató blokkja látszólag a 2,5 slotos Gaming X Trio dizájn némileg karcsúsított verziója, amelynek burkolatát átrajzolták picit, plusz a Mystic Light Sync technológiával címezhető fénydísze sem oldalt, hanem felül helyezkedik el.

(forrás: hongxing2020 @ Twitter) [+]

Az egyelőre kérdéses órajelekkel dolgozó GPU megmarad a 128 bites memóriabusznál és a nyolc PCI Express 4.0 sáv használatánál, de a VRAM 18 GHz-es effektív órajele, illetve a zöldek sztenderd kimenetkonfigurációja (három DisplayPort 1.4a, egy HDMI 2.1a) sem kerül módosításra, noha az alumínium hátlapi takarólemez terebélyes szellőzőrése kicsit máshogy néz ki az eddig látottakhoz képest. A hamarosan debütáló modell leendő vételárát még nem közölték.


(forrás: hongxing2020 @ Twitter) [+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés