Hirdetés

MSI európai tuningverseny

Az MSI európai tuningversenyt hirdet, amelyre Magyarországról kizárólag a PROHARDVER!-en keresztül lehet nevezni. Lapunk közreműködik a mától induló hazai selejtezők lebonyolításában, melyek legsikeresebb résztvevője nemzetközi mezőnyben is bizonyíthat, hiszen továbbjut az augusztusban Amszterdamban megrendezendő európai döntőbe.

Az első forduló

Annak a tuningosnak vagy tuningcsapatnak, aki részt kíván venni a versenyben, első körben saját, tetszőleges konfigurációjával elért eredményeit kell bemutatnia. Ennek terepe a LOGOUT.hu, ahol „MSI tuningverseny: [csapat vagy versenyző neve]” címmel kell létrehozni egy blogbejegyzést. Itt nem csupán a felhasznált konfiguráció, illetve hűtés képeit és az elért órajeleket, pontszámokat alátámasztó képernyőfotókat lehet közzétenni; a blogban részletesebben is bemutatkozhat a tuningos, akár korábbi sikereit, rátermettségét igazoló hazai vagy nemzetközi ranglistás helyezéseit is feltüntetheti. Ez azért is fontos, mert az előválogatóban a versenyzők különböző konfigurációkkal mérik össze képességeiket, így a PROHARDVER! szerkesztőiből álló szakmai zsűri a puszta tuningeredményeken kívül a résztvevők felkészültségét is mérlegelve választja ki a második fordulóba kerülő három egyént vagy csapatot. Kérjük, hogy a LOGOUT.hu blogba kerüljenek fel az alábbiak:

  • Screenshot, amelyen látszik a Super PI 1M tesztjének eredménye és a hozzá tartozó Checksum érték, valamint a legfrissebb CPU-Z hitelesített „CPU” és „Memory” lapja. A CPU-Z hitelesítés linkjét is kérjük.
  • Screenshot, amelyen látszik a 3DMark03 eredmény 1024x768 / 4xAA / 8xAF beállítással (beállítás is látsszon!), valamint a legfrissebb CPU-Z hitelesített „CPU” és „Memory” lapja, továbbá a GPU-Z hitelesített „Graphic Card” füle. A 3DMark03, CPU-Z és GPU-Z hitelesítés linkjét is kérjük.
  • Fotók a tuninghoz használt konfigurációról.

A versenyző(k) nevét, a blogbejegyzés linkjét, valamint a benchmarkok linkjeit az msituning@prohardver.hu címre várjuk; az e-mailben mást nem szükséges feltüntetni, további információk közléséhez, „önreklámhoz” a blog áll rendelkezésre. Az első forduló június 15-én ér véget.

A második forduló

A selejtező alapján a zsűri három nevezőt választ ki, akik június 16. és július 6. között ugyanazon az MSI által biztosított platformon tehetik próbára tudásukat. A gyártó P35 Neo2 alaplapot, GeForce 9600 GT videokártyát, processzort, memóriát és tápegységet ad a tuninghoz, és a második fordulóba jutott versenyzők, csapatok meg is tarthatják a kapott hardvereket.

A második forduló nyertese képviselheti hazánkat augusztus 22-24-én az amszterdami döntőn, amelyre egy újabb, ezúttal már P45 chipsetes alaplappal edzhet. Az MSI természetesen nemcsak a hollandiai út és a szállás költségeit vállalja magára, de a kellemes programról is gondoskodni fog.

Most tehát irány a LOGOUT.hu, várjuk a színvonalas bemutatkozásokat és a tuningeredményeket!

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Hirdetés