Hirdetés

Limitált kiadású Battlefield 3-at nyerhetnek a hazai MSI-vásárlók

Ha valamikor, akkor most érdemes az MSI-től vásárolni. A vállalat ugyanis elindított egy nyereményjátékot, mely díjazza a hazai vásárlásokat. A szabályok értelmében, ha bárki vásárolt, vagy vásárolni fog ebben a hónapban egy MSI N560GTX, N570GTX, illetve N580GTX szériás grafikus kártyát, vagy egy MSI Z68 Gen3 sorozatba tartozó alaplapot, akkor bármely magyar boltban kiállított számlával nevezhet a tíz darab fémdobozos, DLC kódokkal megspékelt Battlefield 3 Limited Edition PC-s játékprogram egyikéért.

A nevezés nagyon egyszerű. A kiállított számlát be kell szkennelni, ami egyfajta bizonyíték, hogy a vásárlás Magyarországon történt. Ezután a hivatalos dokumentum mellé fel kell írni a vásárolt termék pontos sorozatszámát. Utóbbi főleg S/N jelzéssel olvasható az alaplapok, illetve a videokártyák dobozán, valamint magán a terméken is. Erről a mellékelt kézikönyv általában bővebb felvilágosítást is ad. Mindezt el kell küldeni az alábbi e-mail címre, és várni kell a sorsolást. Nagyon fontos, hogy a vásárlás dátuma novemberre essen, különben a nevezés nem számít. Természetesen az MSI hagy pár napot december elején, hogy az aktuális hónap utolsó napján megejtett vásárlások esetében se kelljen kapkodni. A sorsolás valamikor mikulás környékén esedékes, így lehetőség szerint a nevezéseket december 4-ig minden érintett küldje el.

A tíz nyertest az MSI e-mailben értesíti, de a névsor felkerül majd az MSI Európa Facebook oldalára is, így ott is lehet tájékozódni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Előzmények

Hirdetés