Hirdetés

Az MSI leleplezte A55-ös alaplapját, az A55M-P35-öt

Bemutatkozott végre az MSI első alaplapja is, ami az AMD A55-ös chipsetjére épül. Az A75 kisebb testvére némileg butított verziónak tekinthető az elődjéhez képest, amire korábban már több modellt is épített a gyártó. Az A55M-P35 modell microATX-es formátumú, így a gyártó kisebb méretű lapjai táborát bővíti, ám így is sikerült egész sok mindent rátenniük.


[+]

FM1-es foglalata van természetesen, mely mellé két, legfeljebb 1600 MHz-es DDR3 memóriamodult rakhatunk. A tárolók számára hat darab 6 Gbps-os SATA port áll készen, a bővítőkártyák pedig az egy x16-os PCI Express, vagy a két x1-es PCIe, esetleg a PCI sínbe helyezhetők. Az x16-osba rakott videokártyával az AMD kétkártyás rendszere is használható.


[+]

Egyéb kiegészítői közt természetesen megtalálható a szokásos Gigabit Ethernet aljzat, a 7.1-es hangkimenet, valamint a D-Sub és DVI képkimenet, továbbá megtalálható a ClickBIOS és az OC Genie II egygombos tuningoló funkció és a Winki 3 gyorsan betöltődő operációs rendszer is.


[+]

Az MSI A55M-P35 alaplapjának érkezéséről egyelőre nem számolt be a gyártó, ahogy a készülék ára sem derült ki, de remélhetőleg a közelgő IFA kiállításon már a személyesen is megtekinthetjük majd, és több információval is szolgálhatunk vele kapcsolatban.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés