Hirdetés

Mozigép iPodokhoz

Monitorok után projektort is felszerel iPod-dokkolóegységgel az iparág egyik legnevesebb gyártójaként ismert ViewSonic. A PJ258D típusú kivetítő – akárcsak a korábban bemutatott TFT – a dokkolt iPod képét külön kábelek használata nélkül képes megjeleníteni. A vetítési időnek a médialejátszó akkumulátor-kapacitása sem szab gátat, a ViewSonic projektora ugyanis működés közben tölti az eszközt.

Az iPod formatervéhez jól illeszkedő, kompakt, nagyjából 2 kilogramm tömegű, DLP rendszerű hordozható projektor XGA (1024x768 pixeles) felbontásra, 2000 lumen fényteljesítményre és 2000:1-hez kontrasztarány elérésére képes, így jól megvilágított helyiségekben is használható. A kivetítőhöz az iPodon kívül természetesen külső jelforrások is csatlakoztathatók, ezek számára D-sub, S-Video és kompozit bemenetek állnak rendelkezésre.

A kivetítő hároméves garanciával, heti hét napos, 24 órás terméktámogatással, valamint egyéves díjtalan Express Exchange szolgáltatással kerül forgalomba. A ViewSonic egyéves izzógaranciát is biztosít a készülékhez.

Előzmények

Hirdetés