Hirdetés

Monitorok ASRock márkanévvel

Komponensek után a játékosokat célzó kijelzők piacára is betör a cég néhány termékkel, köztük egy Wi-Fi antennás modellel.

Az ASRock Phantom Gaming sorozata a játékosoknak szánt alaplapokat, grafikus kártyákat és egyéb eszközöket tartalmazza – nemsokára pedig kiegészül pár képernyővel is (ezzel kapcsolatos pletykáról korábban már beszámoltunk), melyek között beépített Wi-Fi antennával felszerelt példány is lesz.

PG34WQ15R2B
PG34WQ15R2B [+]

A PG34WQ15R2B és PG27FF1A fantázianevű megjelenítők közös tulajdonsága, hogy 165 Hz-es maximális frissítést, 1 ms-os válaszidőt, 1 DisplayPort és két HDMI bemenetet, illetve AMD FreeSync Premium kompatibilitást nyújtanak. A nagyobbik példány egy 34”-es, 3440x1440 pixeles, hajlított VA panelt használ, mely 1500 mm-es ívvel rendelkezik. Ez a készülék magasságában is állítható állványt, 91%-os DCI-P3 színteret, HDR10-et, 2x2 wattos hangrendszert, 550 nites fénysűrűséget és VESA DisplayHDR 400 kompatibilitást kínál. Érdekessége a már említett, beépített Wi-Fi antenna, melyhez nem tartozik adapter, ellenkezőleg: ezt a mellékelt kábellel például alaplapunk Wi-Fi kártyájával köthetjük össze, mely így jobb jelerősségnek örülhet annál, amit a mellékelt, általában nem túl acélos apró antennák tudnak biztosítani.

PG27FF1A
PG27FF1A [+]

A másik, kisebb méretű újdonság 27 hüvelykes IPS panelt használ Full HD felbontással. Itt valamivel nagyobb, a DCI-P3 94%-át lefedő színteret kapunk, viszont a fénysűrűség jelentősen alacsonyabb, 250 cd/m². Ezzel búcsút inthetünk a DisplayHDR 400-nak, bár a HDR10 kompatibilitás továbbra is biztosított. Az extrák esetében le kell mondanunk a magasságában állítható állványról, itt ugyanis csak dönthetőséget és forgathatóságot kapunk.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés