Hirdetés

Moduláris merevlemezes multimédia-lejátszó

A TEAC ShowMe nevű készülékének köszönhetően nem kell merevlemezen tárolt filmjeinket optikai lemezre írnunk csak azért, hogy a tévére kötött DVD-lejátszón is megnézhessük őket. Sőt, a ShowMe nemcsak MPEG-1/2/4, Motion JPEG és DivX kódolású videók, hanem MP3 és WMA formátumú zeneszámok és JPEG-képek visszaadására is képes.

A készülék két részből áll: az alapesetben egy 30 GB-os, 2,5 hüvelykes merevlemezt tartalmazó tárolóegységből, valamint a tulajdonképpeni lejátszóból. A winchesterházba egyébként bármilyen (külön megvásárolt) 2,5 vagy 1,8 hüvelykes merevlemez beépíthető. Ez a számítógép USB 2.0 portjára kötve tölthető meg adatokkal.

A lejátszót Memory Stick, CompactFlash (Type I és II), valamint SmartMedia memóriakártyák fogadására is felkészítették. A videojelek számára VGA, S-Video és kompozit kimenet biztosított, az eszköz a PAL és az NTSC szabványt is támogatja. Vezérlése a készülékházon található gombokkal vagy a mellékelt távirányító és képernyőmenü segítségével oldható meg. A TEAC ShowMe 2005 februárjában kerül a piacra, a tervek szerint 199 eurós kiskereskedelmi áron.

  • Kapcsolódó cégek:
  • TEAC

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés