Hirdetés

Moduláris kábelekkel szerelt ventilátorok a Sharkoontól

Olyan új ventilátorokat hozott forgalomba a Sharkoon, amelyek bármilyen konfigurációban képesek biztosítani, hogy fordulatszámuk, ezáltal légszállításuk és zajszintjük is változtatható legyen. Ebben a keretbe épített QuickConnect csatlakozó és a mellékelt négyféle kábel segédkezik.


[+]

A hagyományos négytűssel szerelt mellett olyan molex csatlakozójú és 30 cm hosszúságú kábeleket is mellékelnek, amelyek 7, 9 vagy 12 voltos feszültséget továbbítanak, egyszerűbb megkülönböztetésüket színkódolás és egy felirat is segíti. Segítségükkel a 80 mm-es ventilátor fordulatszáma 400 és 2000 rpm között, a 120 mm-esé pedig 350 és 1200 rpm  között változtatható; a zajszint az előbbi esetben 6,5 és 22 dB, az utóbbiban 6,5 és 20,5 dB között változik. A beépített Twin Run technológia lehetővé teszi azt is, hogy a fordulatszám PWM és lineáris elektromos jelekkel egyaránt vezérelhető legyen.


[+]

A ventilátorok lapátjait a golflabdákéhoz hasonló mintázattal látták el, ami megkönnyíti közöttük a levegő áramlását és csökkenti a keletkezett turbulenciát, ezáltal a zajszintet is. A halkabb működésben a lapátokat forgató motor is szerepet játszik, és a Sharkoon Enduro névre keresztelt csapágyazási technikája is. A kétféle méretben kapható Silent Eagle SE dobozában a felszereléséhez szükséges négy csavar mellett gumiból készült alátétek és rögzítők is találhatók, amelyek segítenek meggátolni a működés során keletkezett rezgések továbbterjedését.


[+]

A Sharkoon a 120 mm-es modellt tartalmazó csomagért 13 eurót, a 80 mm-esért 11 eurót kér, hozzájuk opcionálisan 60 cm-es kábelek is rendelhetők 2,5 eurós áron.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés