Hirdetés

Mobil- és felhőalapú dokumentumkezelés a Xerox ConnectKey segítségével

A nyomtatók piaca nem épp legfényesebb időszakát éli napjainkban, és ez különösen igaz hazánkban. Ebben a nehéz gazdasági helyzet általános hatásai mellett a használt nyomtatók vásárlásának emelkedő tendenciája és az utángyártott kellékanyagok térnyerése is ludas. Így a gyártók most igyekeznek olyan fejlesztésekbe invesztálni, amelyek a jelenlegi trendekhez illeszkedve segítik a munkafolyamatokat, plusz szolgáltatásokat kínálnak az irodai feladatok megkönnyítéséhez.

A Xerox multifunkciós irodai nyomtatói a jövőben egy olyan új funkcióval bővülnek, ami lehetővé teszi szinte akárhonnan a dokumentumok széleskörű kezelését. A ConnectKey szoftver felülete nem csak a nyomtatók érintőképernyőjén, hanem bármilyen mobil eszközről elérhető, így akár menet közben is használhatóak szolgáltatásai. Mivel mapaság egyre elterjedtebb az irodán kívüli munkavégzés, egyre jobban teret nyernek a mobil eszközök, ezért az új technológia valóban hatékonyabbá teheti a cégek működését.

A ConnectKey technológia több új funkciót is magában foglal. Lehetővé teszi egyetlen gombnyomással a nyomtatást akár a nyomtatótól távol, például otthonról vagy menet közben bármilyen, e-mail küldésre alkalmas mobil eszközről. Szkenneléskor a dokumentumok rögtön valamelyik ismert felhőszolgáltatásba küldhetők, ahol egyszerűen tárolhatóak, könnyen megosztahatóak és bárhonnan elérhetőek. A ConnectKey szolgáltatásainak használata során a McAfee veri vissza a potenciális támadásokat, az adatáramlás biztonságáról pedig az integrált Cisco TrustSec megoldás gondoskodik.


Xerox Workcentre 5800 és 7800 sorozat

Egyelőre a Xerox WorkCentre 5800-as, 7200 és 7800-as A3-as MFP termékcsaládot vértezték fel az új ConnectKey technológiával, de a jövőben piacra kerülő A3-as multifunkciós berendezéseket is már ezzel a megoldással szállítják.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Xerox

Azóta történt

  • PH!TV – Minden a felhőbe

    A napokban jelentette be a Dropbox, hogy lehetőséget biztosít szinte bármilyen alkalmazásnak, szoftvernek, hogy tárhelyként használja. Ez a jövő?

Előzmények

Hirdetés